ČUDESAN MEČ

KAKAV MAJSTOR! Marin Čilić prvi put u karijeri u polufinalu Roland Garrosa

Marin Čilić
Foto: EXPA/ Pressesports/ Nicolas Luttiau
1/2
01.06.2022.
u 21:00

Marin u svojem trećem četvrtfinalu Roland Garrosa (2017., 2018.) igra protiv 7. tenisača svijeta, Rusa Andreja Rubljova, a ako prođe u polufinale značit će to da je Čilić uspio doći u polufinale sva četiri Grand Slam turnira u svojoj karijeri

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić je pobijedio Rusa Andreja Rubljovog i prvi put u karijeri ušao u polufinale Roland Garrosa čime je sada postao polufinalist sva četiri Grand Slam turnira. 

BIo je to jedan od najboljih mečeva u povijesti Roland Garrosa. Nakon nevjerojatnih pet setova (5:7, 6:3, 6:4, 3:6, 7:6)

Marin je prvi pobjednik u povijesti Roland Garrosa u velikom super tie-breaku. Rubljov je dao nevjerojatan otpor, ali nije mogao protiv briljantnog Hrvata nakon 4 sata i 10 minuta fantastičnog tenisa.

"Ovo sam ja, zbog toga sam uspio pobijediti. Bio je ovo jedan sjajan meč koji je iscrpio fizički, ali više psihološki. Andrej je igrao nevjerojatno i peti set je bio nevjerojatan. Danas je bio moj dan, ali treba odati poštovanje Andreju koji nije imao sreće. Očuvao sam fokus u posljednjem setu i uspjelo je prevagnuti na moju stranu", reagirao je Čilić nakon povijesne pobjede.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije