nagađanja

Juventus dovodi Cavanija, a Mandžukića traži Bešiktaš

mandzo
04.07.2016.
u 16:25

Budući da Mandžo nije ljubitelj sekundarnih uloga, ostalo bi za ispratiti njegovu reakciju ukoliko bi Juve doista skupo platio Cavanija

Francuski mediji su se raspisali oko urugvajskog napadača Edinsona Cavanija (29) koji je trenutno član najjače francuske momčadi, Paris Saint-Germaina.

Taj klub posljednjih tjedana prolazi jedan vid 'pospremanja' što i dokazuje potpisivanje novog trenera Unai Emeryja, arhitekta Sevillinog čuda. Parižani su otpustili trenera Laurenta Blanca jer nije mogao klub odvesti dalje od četvrtzavršnice Lige prvaka, pa se nadaju kako će ih Španjolac popeti na tron.

Cavani odbija novi ugovor u Francuskoj

U svim idejama pohoda na 'klempu', Cavani bi mogao izostati. Piše se o slučaju gdje odbija potpisati novi ugovor s klubom jer želi u talijanski Juventus koji ga već dugo traži. Član je PSG-a od 2013. godine, a u Francusku je došao baš iz Italije, budući da je igrao za Napoli (97 utakmica uz 53 gola), piše 24sata.hr.

PSG ga je platio 63 milijuna eura, a 'stara dama' želi cijenu spustiti ispod 50. Pregovori između dva kluba poslije ovih informacija djeluju realno, dok veliku ulogu igra želja samog igrača za transferom u dres 'bianconera'.

Juve traži savršenog partnera Dybali

To ujedno izgleda i kao potencijalno loša vijest za našeg reprezentativnog napadača Marija Mandžukića. Budući da je pozicija prvog napadača u vlasništvu argentinskog čarobnjaka Paula Dybale, nastala bi ogromna borba za mjesto do njega.

Povratkom Alvara Morate u Real Madrid, Cavani i Mandžo potencijalno bi se borili za tzv. poziciju 'prima punte', odnosno najisturenijeg špica. Budući da hrvatski napadač nije ljubitelj sekundarnih uloga, ostalo bi za ispratiti njegovu reakciju ukoliko bi Juve doista skupo platio Urugvajca. 

U međuvremenu, pojavio se i 'trač' kako turski prvak Bešiktaš prati situaciju oko Mandžukića. Kod njih je važno da se napadač zove Mario...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije