REAKCIJE

Junak Engleza nakon rušenja vatrenih: Nikad nisam ovako uživao

Reuters/Pixsell
18.11.2018.
u 18:20

- Sjajno je što smo morali živjeti pod pritiskom. Ako možemo imati ovakvu atmosferu, bit ćemo vrlo jaki - rekao je Southgate.

Engleska je pobijedila Hrvatsku 2:1 te tako iz naše skupine izborila plasman na završi turnir Lige nacija, a našu reprezentaciju gurnula u niži rang. 

- Ponosan sam na prvo mjesto. Dominirali smo većim dijelom utakmice, imali dobre šanse u prvom poluvremenu. Primili smo gol koji je bio pravi test za naše strpljenje. Sjajnu igru okrunili smo golovima iz prekida. Nakon svega, možda nismo nova Engleska, već Engleska kakva smo uvijek bili - rekao je izbornik tri lava Gareth Southgate pa dodao: 

- Sjajno je što smo morali živjeti pod pritiskom. Ako možemo imati ovakvu atmosferu, bit ćemo vrlo jaki. Ovo je nevjerojatno teška skupina, no napredovali smo i prošli - rekao je Southgate. 

Riječ je dobio u junak Engleza, Harry Kane, koji je u 85. minuti zabio gol za pobjedu.

- Žao mi je što nismo iskoristili prilike na otvaranju, ali smo odlično reagirali nakon primljenog gola. Nakon Svjetskog prvenstva željeli smo dodatno napredovati, a ovakve pobjede su jedini način za to. Završili smo sjajno godinu i osjećaj je nevjerojatan - rekao je Kane pa zaključio:

- Nikad nisam ovako uživao u dresu Engleske. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?