"Kup Mala Evropa 2017"

Judo Klub Hercegovac po treći put najbolja ekipa

20.08.2017.
u 08:43

Nakon izvrsnog trodnevnog trening kampa u Prnjavoru glavna manifestacija završava na najbolji mogući način za Hercegovke i Hercegovce. Na međunarodnom turniru "Kup Mala Evropa 2017" Judo Klub Hercegovac Mostar je treću godinu za redom najbolja ekipa u ukupnom plasmanu. 

- Čak 26 medalja od čega 11 zlatnih,12 srebrenih i 3 brončane medalje (nekoliko klupskih finala). Po broju bodova smo najbolja ekipa i dječaka i djevojčica do 11 godina. Osim ovih nagrada još jedna individualna nagrada ide za Mostar. Za najuspješnijeg trenera turnira izabran je trener iz Judo Klub Hercegovac Marko Zrimšek, objavio je Judo Klub Hercegovac Mostar na svojoj stranici na Facebooku. 

- U ovoj godini smo bili na samo dva turnira gdje je organizacijski odbor birao najuspješnijeg trenera i oba puta je to bio trener našega kluba. Izvrstan početak drugog dijela sezone!, navode iz kluba. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije