ZASLUŽENI ODMOR

Joško Gvardiol objavio fotografiju i otkrio u čijem društvu uživa ovih blagdana

Joško Gvardiol
Goran Stanzl/PIXSELL
28.12.2022.
u 20:50

Odmor nakon Svjetskog prvenstva u Kataru Gvardiol provodi s obitelji koja mu je bila najveća podrška tijekom ovog velikog natjecanja na kojem su vatreni osvojili broncu.

Nakon osvojene bronce na Svjetskom prvenstvu u nogometu u Kataru Joško Gvardiol je postao nova zvijezda hrvatske reprezentacije. Gdje god se pojavi Joško je senzacija, a on ove blagdane provodi u Zagrebu u krugu obitelji te je podijelio na Instagramu fotografiju koju je objavila njegova sestra Franka, a na kojoj je Joško sa sestrom i njihovim psima. 

Obitelj mu je bila najveća podrška tijekom prvenstva i sestre su pratile njegove utakmice u Dohi, kao i njihovi roditelji. 

Kada je potpisao za RB Leipzig Joško je svojim roditeljima kupio kuću i kada je gostovao u serijalu "Knjaz kod vatrenih" Robertu Knjazu je otkrio kako su roditelji odabrali kuću u okolici Samobora i sretan je što im je to priuštio, a njegova mama posebno je sretna što sada ima i svoj vrt.

Foto: Instagram

Pristižu Jošku i ljubavne poruke, a bilo je i ljubavnih transparenata na dočeku vatrenih na Trgu bana Josipa Jelačića, a kod Knjaza je Gvardiol ispričao i kako mu je jedna djevojka prišla na okupljanju reprezentacije. 
- Joj, prošli put na okupljanju reprezentacije jedna mi je djevojka prišla i dala papirić na kojem je bio njezin Instagram profil. Kakva cura mora biti? Boja kose nije važna, ali volim plave oči. I da bude niža od mene, da barem u nečemu budem glava obitelji! - rekao je Joško. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije