Vinko Marinović zadovoljan igrom

Još nismo na najvišoj razini, ali je dobro što pobjeđujemo

Vinko Marinović
04.08.2015.
u 13:45

"Ovu smo pobjedu ostvarili i malo na mišiće, presudila je bolja pripremljenost, možda i veći motiv. Zadovoljni smo kako smo ušli u prvenstvo", kazao je Marinović.

Nogometaši Zrinjskog su odlično ušli u prvenstvo, u prva dva kola osvojili su maksimalnih šest bodova. Nakon pobjede (0:1) protiv Drine, koja je ostvaren uz puno poteškoća, već sada je jasno kako ova momčad Zrinjskog ima karakter.

"Najvažnije je da smo uspjeli pobijediti. Ovu smo pobjedu ostvarili i malo na mišiće, presudila je bolja pripremljenost, možda i veći motiv. Zadovoljni smo kako smo ušli u prvenstvo", kazao je Vinko Marinović, šef struke Zrinjskog.

Zrinjski nije odigrao bajno, ali pobjede su svakako jedino što se računa. 

"Mi tek trebamo ući u našu najbolju formu. Još nismo na svojoj najvišoj razini, ali je u međuvremenu dobro što pobjeđujemo. Protiv Drine prvi dio susreta je bio dobar, zatim smo imali 15- ak minuta loše igre, ali smo se nakon crvenog kartona konsolidirali i zaigrali bolje. 

Dobitak iz ove utakmice je i taj što lagano nakon ozljeda vraćamo u formu naše igrače poput Todorovića, koji je ovaj put bio i prevaga, pa Filipovića i Radulovića", optimističan je bio strateg Zrinjskog.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije