LINO OBJASNIO

Još jedna promjena u hrvatskim redovima: Halil Jaganjac ulazi u momčad

17.01.2021.
u 12:16

Izmjenu sam napravio zato što sam primijetio u prvoj utakmici da naša obrana nije dobro djelovala i morao sam posegnuti za pojačanjem u obrambenim zadacima, a jednako tako i u poziciji napadača, kaže Lino.

Nakon što je Luka Cindrić otpao zbog ozljede te ga je izbornik Lino Červar zamijenio Jankom Kevićem, u reprezentaciji je došlo do još jedne promjene.

Červar je umjesto Marina Šipića odlučio prijaviti Halila Jaganjca.

Šipić će ostati u Egiptu te i dalje biti na raspolaganje reprezentaciji, a Červar je otkrio zašto je došlo do promjene:

- Prva izmjena je napravljena zato što nakon utakmice s Japanom, na inzistiranje igrača Cindrića, imali smo razgovor i on je rekao da zbog povrede, zato što je ozlijeđen, ne može više igrati. Ja sam u tom trenutku bio prisiljen da odlučim da umjesto njega dođe igrač Kević. To sam morao zato što mi u kampu gdje se sad nalazimo nemamo zdravstvene ustanove ili ne znam što da možemo nešto bitno promijeniti, nisam imao drugo rješenje - objasnio je Červar jučerašnju promjenu za stranice Saveza pa se dotakao Jaganjca:

- I drugu izmjenu Šipić – Jaganjac sam napravio zato što sam primijetio u prvoj utakmici da naša obrana nije dobro djelovala i morao sam posegnuti za pojačanjem u obrambenim zadacima, a jednako tako i u poziciji napadača. Pokazalo se da je mali Martinović dobro odigrao i koristim priliku da još jednom mladom igraču omogućim da igra na velikom natjecanju. Prema tome, držim da su ove dvije moje odluke opravdane, prenose 24sata.hr.

Hrvatska igra s Angolom od 18 sati, a prijenos možete pratiti na RTL-u.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije