TRENER DINAMA

Jakirović otkrio da je Dinamo dobio ponudu za dragulja koji je na pragu odlaska iz Maksimira

Sergej Jakirović
Luka Stanzl/PIXSELL
13.01.2024.
u 19:28

Plavi se nalaze na zimskim pripremam u Rovinju, a trening bazu mogao bi napustiti talentirani krilni napadač

Hrvatski prvak Dinamo je pobijedio slovensko Celje 2:0 u pripremnoj utakmici u Rovinju. Strijelci za momčad trenera Sergeja Jakirovića bili su sve bolji Takuro Kaneko u 6. i kapetan Bruno Petković u 36. minuti, kada je realizirao kazneni udarac protiv vodećeg kluba slovenske lige.

- Zadovoljan sam, igrali smo s dosad najboljim protivnikom, odigrali smo jednu dobru, kontroliranu utakmicu u kojoj suparniku nismo ništa dopustili i to mi je najvažnije. Zabili smo prvi gol nakon oduzete lopte poslije visokog presinga, jedino smo trebali biti malo čvršći i aktivniji u fazi obrane u srednjoj zoni, ali te finese stignemo popraviti. Super odigrana utakmica, a i u drugom poluvremenu kad smo promijenili igrače, nismo suparniku puno dopustili. Drago mi je zbog Mikića i Cvetka koji su dali doprinos ovoj pobjedi - rekao je trener Dinama Sergej Jakirović koji je otkrio kako Dinamo ima ponudu za mladog Gabriela Rukavinu. 

- Gabriel Rukavina nije igrao, jer imamo službenu ponudu za njega. Poučen iskustvom bolje mi je ne 'čačkati', da se nešto ne dogodi. Klubovi razgovaraju, ako povećaju ponudu bit će transfera, on je tu i normalno trenira, možda će i odigrati neku utakmicu. Ogiwara ima problema s gležnjem, dobio je udarac 22.prosinca, nadam se da bi u utorak protiv Makedonije GP mogao dobiti minutažu - izjavio je Jakirović.

Već se prije pisalo da Rukavinu traži jedan klub iz MLS-a, a sada se čini kako će se taj transfer i ostvariti. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije