POČINJU PRIPREME

Jakirović: Došao je novi igrač, s dvojicom raskidamo ugovore. Želimo dovesti Brekala i Hoxhu

Sergej Jakirović
Marko Lukunic/PIXSELL
02.01.2024.
u 11:33

Dinamo će u subotu u Zagrebu odigrati prijateljsku utakmicu protiv Rogaške, a u Istri će odigrati još četiri kontrolne utakmice. Trener Sergej Jakirović je na press konferenciji najavio pripreme.

Hrvatski prvak Dinamo danas započinje s pripremama za proljetni dio sezone. Trener Sergej Jakirović će u poslijepodnevnim satima okupiti momčad u Maksimiru, a u ponedjeljak putuju u Rovinj. Dinamo će u subotu u Zagrebu odigrati prijateljsku utakmicu protiv Rogaške, a u Istri će odigrati još četiri kontrolne utakmice. Trener Sergej Jakirović je na press konferenciji najavio pripreme.

- Prozivka je u 15 sati. Na popisu su 32 plus četiri igrača, priključili smo desetoricu mladih iz omladinske škole na pozicijama na kojima smo deficitarni. Oni će biti prvi tjedan s nama pa ćemo vidjeti tko će nam trebati za Rovinj. Osobito na desnoj strani jer je Moharrami na AFC kupu, a Ristovski se oporavlja od obiteljske tragedije. Emreli je slobodan do sutra, a Kaneko i novi igrač Ogiwara su došli jutros. Dobit će par dana slobodno zbog jet laga, a Ogiwara ima sutra liječnički pregled. Drmić i Marin su u zadnjih šest mjeseci ugovora i za njih neće biti mjesta.

Za Menala tražimo da sve tri strane budu zadovoljne i da nađe klub u kojem će igrati. Sa Sosom i Mihajličenkom raskidamo ugovore, oni nisu dovoljno dobri. Za Denija Jurića mislim da je najbolje da ide na posudbu zbog problema s ozljedama. Moreno Živković nije na popisu, ali će biti s nama. Želimo samo dogovoriti s Lokomotivom sve kako treba jer ga oni na popisu imaju do ljeta.  Fran Brodić je na popisu, vratili smo ga. Eto mu prilike da pokaže da može igrati u Dinamu. Ja sam uvjeren da to može - rekao je Jakirović na početku. 

- Mi zadnja tri mjeseca gledamo igrače., ali problem je što se pojave razne varijante kad pokažeš interes. Ubacuju se ljudi sa svih strana i ja osobno odmah odustajem u tom slučaju. U slučaju Ogiware, vi mediji ste se zabavljali s tim lijevim bekovima. Odugovlačilo se s Wdowikom i Mitajem oko financija i svega, a oko Ogiware smo se dogovorili u tri dana. Tako ćemo i dalje, mi nemamo vremena čekati nekoga predugo.

- Aktualno je oko Hoxhe i oko Brekala. Obojica žele doći, pita se i Fiorentinu i Slaven, ako mene pitate, ja želim obojicu. I to je realno da se dogodi.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije