Zrinjski večeras gostuje u Tuzli

Jagodić: Dolazi nam dvostruki prvak BiH i time je sve rečeno, 
ali mi idemo na pobjedu

20.08.2017.
u 09:00

Pred aktualnim prvakom Premijer lige BiH momčadi mostarskog Zrinjskog večeras je težak ispit. U 20 sati izabranici trenera Blaža Sliškovića istrčat će na teren stadiona Tušanj u Tuzli, gdje će pokušati ostvariti još jednu pobjedu, a nasuprot njima stajat će nogometaši Slobode, momčadi koja je proteklu sezonu završila na petom mjestu Lige za prvaka.

Samo jedan stoper

Slišković je u Tuzlu poveo 18 igrača, od čega četiri obrambena, a od kojih je samo jedan stoper - Slobodan Jakovljević. Ipak, Hrvoje Barišić također može igrati na poziciji stopera, tako da će on vjerojatno na Tušnju zaigrati u paru s Jakovljevićem. S druge strane, Tuzlaci su novu sezonu počeli katastrofalno, u prva dva kola osvojili su ravno 0 (nula) bodova, no u sljedeća dva ipak su uspjeli konsolidirati svoje redove te s dva gostovanja (Krupa i Vitez) donijeti četiri boda.

Motiva za večerašnji susret svakako im ne nedostaje, pobjeda nad prvakom države sigurno bi im “dala krila” za nastavak sezone i ozračje u momčadi uopće. Svjestan toga je i trener momčadi s Tušnja Vlado Jagodić koji je pred susret sa Zrinjskim bio optimističan.

Statistika na strani Slobode

- Dolazi nam dvostruki prvak Bosne i Hercegovine i time je sve rečeno. Loš dan imali su jedino u Bijeljini gdje su minimalno poraženi od Radnika i sigurno je da će biti teško. Međutim, nakon četiri boda, koja smo donijeli s dva gostovanja, bilo bi neozbiljno ne ovjeriti ih pobjedom na domaćem terenu - kazao je za medije trener Slobode.

Jagodić je podsjetio kako je njegova momčad zadnje dvije utakmice s plemićima na Tušnju odigrala neriješeno. Prethodne tri završene su pobjedom crveno-crnih, tako da nogometaši Blaža Sliškovića prilično dugo “poste” kada su gostovanja u Tuzli u pitanju. Zrinjski je posljednji put na Tušnju pobijedio prije 6 godina, 2. travnja 2011. godine, kada su Mostarci slavili minimalnim rezultatom (1:0).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?