Strinić:

Ja krivac? Znam se nositi s takvim površnim kritikama

Strinić
Reuters/PIXSELL
29.06.2016.
u 09:37

Ivan Strinić ove se sezone nije naigrao u Napoliju, ali izbornik Ante Čačić dao mu je veliku minutažu na Europskom prvenstvu. Lijevi branič odigrao je vrlo dobro na turniru, iako mu mnogi zamjeraju izgubljenu loptu protiv Portugala, nakon čega je Quaresma zabio u kontri.

- Glupo je o tome pričati. Izgubio sam sto puta u karijeri loptu na isti način pa nikome ništa. Nisam trebao, ali nisam ni prvi ni zadnji koji je tu izgubio loptu. Ako je to moja najveća pogreška... Znate kako je, neki novinari imaju svoje favorite pa po tome stvaraju i sliku u medijima. Na žalost, o meni su stvorili ne baš lijepu sliku, ne samo kao o nogometašu, nego i kao čovjeku. Ali toliko sam već iskusan, da se time uopće ne opterećujem, znam koliko vrijedim i takve površne kritike me uopće ne pogađaju, kazao je Strinić za 24 sata pa dodao:

- Kad se sve zbroji i oduzme, moglo bi se reći da je igra bila dobra, ali je izostao rezultat. Izgledali smo odlično od prve minute utakmice s Turskom, do 117. minute utakmice s Portugalom. Mala dekoncentracija koštala nas je povratka kući. Sigurno da smo i mi i navijači očekivali puno više, i da nam je svima bilo teško nakon ispadanja, ali kad smo vidjeli koliko nas je ljudi dočekalo, bilo nam je ipak malo lakše. 

Cijeli razgovor s Ivanom Strinićem pročitajte na portalu 24 sata.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije