SEHA Gaszprom 10

Izviđaču u goste stižu moćni Bjelorusi

22.11.2016.
u 10:00

Novi rukometni spektakl danas u Ljubuškom, utakmica desetog kola SEHA Gazprom lige, Izviđač Central osiguranje – Brest Meshkov! Bjelorusi su prvu utakmicu dobili uvjerljivo 40:29. Podsjećamo, prije nešto više od dva mjeseca blistao je srbijanski reprezentativac Rastko Stojković s osam pogodaka, dok su Mateo Rodin i Ante Grbavac za skaute pogodili po sedam puta. Nova utakmica nova priča, o kojoj su na konferenciji za novinare govorili trener Zdenko Grbavac i krilo David Mandić:

“Mislim da smo se dobro pripremili za Meshkov. Malo nam je dobar vjetar u leđa dala pobjeda protiv Tatrana, odradili smo nekoliko dobrih treninga. Mislim da uz pomoć pune dvorane i našu dozu hrabrosti, pametnom igrom, možemo napraviti dobra rezultat”, kazao je trener Grbavac, dok je David Mandić istaknuo:

“Meshkov je svjetska klasa, igraju Ligu prvaka, planiraju igrati završnicu SEHA lige. Međutim, tko zna, ako nas publika ponese, možda možemo i do čuda”! Doista bi uspjeh Izviđača CO bio sportsko čudo. Međutim, zar se u sportu češće nego u životu čuda i ne događaju, pa zato uz respekt prema moćnom bjeloruskom prvaku u Izviđaču gaje nadu da mogu učiniti i nešto više. Nažalost, skauti opet neće biti kompletni jer Matej Hrstić, ponajbolji igrač, još nije zaliječio posljedice ozljede.

Utakmica Izviđač CO – Brest Meshkov igra se danas s početkom u 17 sati u Gradskoj sportskoj dvorani, uz izravan TV prijenos. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije