„Kristalno sunce 2022.“

Izabrani najbolji sportaši općine Žepče za 2022. godinu

27.02.2023.
u 08:06

Za najbolju sportašicu općine Žepče u 2022., proglašena je Adna Selimović iz KK „Viktoria“ Žepče, dok je najboljim sportašem proglašen Ajdin Skopljak, kapetan KK Orlovik-Nansi Žepče.

U kino dvorani Doma kulture održan je 17. po redu izbor najboljih sportaša i sportašica općine Žepče „Kristalno sunce“ kojeg tradicionalno organizira Sportski savez općine Žepče. Tijekom manifestacije su dodijeljene nagrade i priznanja najboljim pojedincima i kolektivima, a dodijeljene su i posebne nagrade, priopćeno je iz Općine Žepče.

Za najbolju sportašicu općine Žepče u 2022., proglašena je Adna Selimović iz KK „Viktoria“ Žepče, dok je najboljim sportašem proglašen Ajdin Skopljak, kapetan KK Orlovik-Nansi Žepče.

Za najuspješnijeg sportaša s invaliditetom nagrađen je Boro Miličević (SKOSI Xp Žepče), a Dario Ćoruša (RK Žepče) za najuspješnijeg trenera.

Kada su u pitanju mlade nade, Nikolina Slišković (KK Viktoria) je proglašena za najbolju mladu sportašicu, dok je u muškoj kategoriji ova laskava nagrada dodijeljena  Ilijanu Filipoviću (RK Žepče).

Najbolja ženska sportska ekipa je ŽOK Žepče, dok je najbolja muška sportska ekipa KK Orlovik-Nansi Žepče.

Za pojedince koji nisu pod okriljem Sportskog saveza općine Žepče, a koji su imali značajne sportske uspjehe i rezultate u prošloj godini dodijeljena su posebna priznanja i nagrade za što su nagrađeni Ljilja Slišković, Janica Filipović i Mustafa Đuzel.

Iz Saveza su dodijeljena i posebna priznanja za sportske klubove za njihov dugogodišnji rad i postojanje i to za RK Žepče (15 godina), KKK 550 (15 godina), Teniski klub „Club“ (20 godina) i Džudo klub „Mahnjača“ (50 godina).

Suad Dizdarević Bake proslavljeni žepački džudista, član Džudo kluba Mahnjača, juniorski prvak Jugoslavije, kasnije i trener i predsjednik kluba, posthumno je nagrađen za životno djelo za doprinos i razvoj džudo sporta u Žepču.

Generalni pokrovitelj manifestacije  „Kristalno sunce 2022.“ je  općinski načelnik Mato Zovko, tehnički suorganizator JU „Dom kulture“ Žepče, medijski pokrovitelj Radio Žepče.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije