Klub navijača

Ivanu Rakitiću uručena nagrada "Vatrena krila"

ivan rakitic
22.03.2016.
u 21:03

Zahvalivši se na nagradi Rakitić je istaknuo kako je primiti ovakvu nagradu od navijača vrlo poseban trenutak.

Klub navijača hrvatske nogometne reprezentacije "Uvijek vjerni" za najsrčanijeg reprezentativca u prošloj godini izabrao je Ivana Rakitića, kojemu je ta nagrada uručena u utorak, na svečanosti u Osijeku.

Predsjednik Klub navijača "Uvijek vjerni" Vlado Marić istaknuo je kako se navijači istinski vesele odlasku na Europsko prvenstvo u Francusku i navijanju za Hrvatsku, a da od reprezentativaca i izbornog stožera očekuju puno.

Zahvalivši se na nagradi Rakitić je istaknuo kako je primiti ovakvu nagradu od navijača vrlo poseban trenutak.

"Htio sam igrati sutra i u subotu, na žalost ozljeda to ne dopušta, ali uvijek ću igrajući za reprezentaciju dati sve od sebe. Nemojte sumnjati u nas, dat ćemo sve od sebe, uložit ćemo sve što možemo kako bi u Francuskoj bili što bolji i uspješniji", poručio je Rakitić.

Nagradu Kluba navijača za životno djelo dobio je nekadašnji igrač i trener NK "Osijek" Ivica Grnja, a nagrada "Nada godine" pripala je mladoj reprezentaciji do 17 godina, za nastup na svjetskom prvenstvu u Čileu.Svim dobitnicima nagrada čestitao je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davor Šuker.Na kraju svečanosti Ivan Rakitić uručio je vukovarskom gradonačelniku Ivanu Penavi ček na iznos od 75 tisuća kuna, namijenjen obnovi vodotornja u Vukovaru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?