Simeone postavio uvjete

Ivan Rakitić od iduće sezone bit će prva violina Chelseaja?

Ivan Rakitic
21.02.2016.
u 10:29

Roman Abramovič i Diego Simeone uvjereni su da je Rakitić najvažniji igrač novog Chelseaja

Roman Abramovič na klupu Chelsea na ljeto želi posjesti Diega Simeonea. Aktualni trener madridskog Atlética svoj potpis za londonski klub uvjetuje dolaskom Ivana Rakitića (27) na Stamford Bridge.

Simeone je hrvatskog veznjaka želio dovesti još dok je igrao u Sevilli, no onda je stigla ponuda Barcelone i trener madridskog Atlética ostao je bez važnog kreativca. U Chelseaju neće imati problema s novcima, Roman Abramovič dat će mu koliko treba, samo da klub vrati u borbu za trofeje, piše 24sata.hr. 

Dolazak Arde Turana na Camp Nou utjecao je na Rakitićev status, premda ga trener Luis Enrique stalno hvali. Ponudi li Chelsea dovoljno novca, Barcelona će sigurno pustiti hrvatskog reprezentativca.

Engleski i španjolski mediji pišu da odšteta neće biti manja od 25 do 30 milijuna eura. U ljeto 2014. Barcelona je Sevilli za Rakitića platila 20 milijuna eura.

Chelsea je Ivana htio još dok je bio klinac. Nudili su zrakoplovne karte da Rakitić dođe u London, no otac Luka odbio je engleski klub. Simeone Chelsea želi ojačati i Marcom Reusom te Edinsonom Cavanijem.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije