velike pohvale

Inzaghi hvali Mandžu: Svojim igračima puštam njegove snimke da nauče nešto!

Getty
29.04.2017.
u 16:11

Mario Mandžukić uvijek se isticao brobenošću i trkom i treneri su za njega uvijek imali samo riječi hvale. Zatim je došao u Juventus kod Contea koji ga je prebacio na krilo, ali hrvatskog napadača ni to nije smelo.

Nastavio je sa svojim stilom igrom, a pohvale se stigle i od jednog od legendarninijih napadača Serie A, Filippa Inzaghija. Inzaghi je bio potpuno durgačiji tip igrača koji se nije previše trošio tijekom utakmice, ali u šesnaestercu bi se uvijek snalazio - natrčao bi na loptu i zakucao ju u mrežu ili bi ga ona pogodila i svejedno završila u mreži, prenosi Goal.

Zabio je tako 70 golova i postao najefikasniji Talijan u europskim natjecanjima. Za Gazzettu dello Sport govorio je i o Mandžukiću:

"Nema šanse da bih mogao toliko pomagati momčadi kao on, nisam imao takve tjelesne predispozicije. On je napadač koji se žrtvuje za druge", rekao je Inzaghi koji danas trenira trećeligaša Veneziju i dodaje da često svojim igračima pokazuje snimke Mandžine igre:

"Na snimkama mogu vidjeti njegove kretnje, trku te se uvjeriti koliko Mandžo obrambeno vrijedi svojoj momčadi."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije