nova situacija

Insajder: Modrić je obavio važan razgovor s Ancelottijem. Dobio je ulogu koja mu se neće svidjeti

Luka Modrić
Isabel Infantes/REUTERS
20.10.2023.
u 09:22

Hrvatski kapetan napunio je 38 godina u rujnu, a u posljednje vrijeme izgubio je mjesto u početnoj postavi španjolskog velikana

Španjolski mediji i novinar Jose Felix Diaz javljaju kako su hrvatski kapetan Luka Modrić i Carlo Ancelotti imali otvoreni razgovor prije reprezentativne stanke. Talijanski stručnjak objasnio je Modriću kako je i dalje vrlo važan za Real, ali više neće imati ulogu startera kao što je imao prije. 

Iako je prema pisanju Španjolaca Modrić bio nezadovoljan što je sjedio na klupi, morat će prihvatiti takav rasplet situacije obzirom da ima 38 godina, a kraljevski klub sada više računa na mlade snage poput Bellinghama, Camavinge i Tchouamenija. 

Dakle, Ancelotti je Luki u 'četiri oka' poručio kako na njega i dalje računa u ostatku sezone, ali neće biti preplaćen na udarni sastav, a to vrijedi i za njemačkog veznjaka Tonija Kroosa. 

Koliko god Modrić bio nezadovoljan s takvim statusom, mora se pomiriti s time. Već ranije se spominjao njegov odlazak u Saudijsku Arabiju ili MLS. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije