NE VOLI HRVATA

Ikona Reala nastavlja kritizirati Luku Modrića. Sad je dobio odgovor od kapetana vatrenih

Luka Modrić
Panoramic / Bestimage/BESTIMAGE
27.02.2024.
u 18:32

- Oni izvana mogu govoriti i davati svoje mišljenje, ali nisu u mojoj glavi niti znaju šta ja mislim - poručio je Modrić, pritom jasno misleći na Gutija i na njemu slične.

Hrvatski kapetan Luka Modrić jedna je od velikih legendi Real Madrida, no isto se može reći i za Hose Mariju Gutija, bivšeg nogometaša kraljevskog kluba. I dok Hrvata svi jako poštuju i govore o njemu s hvalospjevima, Guti se ne ustručava reći da je 'njegovo vrijeme prošlo'.

Guti je rekao da Modrić nije potreban Realu, te da 'u jednom trenutku mora otići iz Madrida'. Iako cijelo vrijeme govori da iznimno poštuje hrvatskog čarobnjaka, smatra kako za Luku nema mjesta u momčadi Carla Ancelottija, što je još jednom istaknuo. 

- Luka Modrić ne upravlja dobro svojom situacijom. Morate shvatiti da godine prolaze i da ne možete igrati sve utakmice. Potrebna je tjelesna građa koju više nemate. Još uvijek može biti koristan za Real ako ostane, ali mora razumjeti svoju ulogu. Polovica utakmica i minute s klupe - rekao je Guti u emisji El Chiringuito, a prenosi medij AS. 

Modrić je dugo vremena šutio na riječi svog dugogodišnjeg kritičara, ali sada je odlučio odgovoriti.

- Oni izvana mogu govoriti i davati svoje mišljenje, ali nisu u mojoj glavi niti znaju šta ja mislim - poručio je Modrić, pritom jasno misleći na Gutija i na njemu slične.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?