TRAŽI NOVI KLUB

Igrači Uniteda oduševljeni što Ronaldo želi otići, misle da je bahat

Cristiano Ronaldo
Profimedia
30.08.2022.
u 17:21

Većina igrača Manchester Uniteda bila je oduševljena kada je saznala da Cristiano Ronaldo želi napustiti klub ovog ljeta, navodi Mirror.

Cristiano Ronaldo želi napustiti Manchester United i u očajničkoj je potrazi za klubom. Većina igrača Manchester Uniteda bila je oduševljena kada je saznala da Cristiano Ronaldo želi napustiti klub ovog ljeta, navodi Mirror.

Ronaldo je izrazio želju da napusti Old Trafford jer se United nije plasirao u Ligu prvaka. Završio je na šestom mjestu unatoč Ronaldovih 18 golova u ligi. Vijest da Ronaldo želi otići iz kluba dobro je prošla kod većine igrača u momčadi.

Prema tvrdnjama spomenutog izvora, mnogi su mislili da je 37-godišnji napadač postao slaba karika. Ronaldo je imao velika očekivanja od momčadi Uniteda.

Napadač je želio da igrači poput Harryja Maguirea i Marcusa Rashforda igraju na višoj razini, a takav se stav nije svidio ostatku momčadi. Moguće da će u momčadi Uniteda biti bolja atmosfera ako Portugalac napusti klub.

Ranije ga se povezivalo s klubovima kao što su Chelsea, Atletico Madrid, Bayern i Sporting.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije