nogomet

Igrači Slobode pripremat će se na Kupresu

Sloboda
FENA
10.06.2016.
u 14:14

Prvi dio priprema za narednu sezonu nogometaši tuzlanske Slobode obavit će na Kupresu, gdje su otputovali danas.

Prethodno je „prozivku“ na Tušnju izvršio pomoćni trener Nedim Omerović, dok će se šef Stručnog štaba Husref Musemić ekipi priključiti tijekom dana.

Na pripreme su otputovali: golmani Mirza Hamzabegović i Filip Erić (došao iz Drine), Mladen Veselinović, Damir Mehidić, Amer Ordagić, Darko Todorović, Ivan Kostić, Nemanja Stjepanović, Sulejman Krpić, Haris Mehmedagić, Samir Merzić, Samir Efendić i Miljan Govedarica, te igrač na probi iz bijeljinskog Radnika Ademin Hadžić.

Ekipi će se, kako je rečeno Feni, na Kupresu priključiti Zajko Zeba, te novi igrači Adnan Bobić (golman, Velež), Mahir Karić i Aldin Džidić (Čelik). 

Na prozivnci se pojavio i Ibrahim Škahić, ali nije otputovao na Kupres. O tome hoće li se uključiti u pripremni proces konačnu riječ dat će liječnici nakon ekspertize njegovog zdravstvenog stanja jer se liječio od embolije pluća.

Nije bilo ni golmana Kenana Pirića koji namjerava karijeru nastaviti u inozemstvu, ali još nema vijesti da je pronašao novi angažman.

Jučer su nove ugovore s Tuzlacima potpisali Kostić, Efendić, Mehmedagić i Stjepanović, zatim, Erić, Karić i Džidić, dok nije objašnjeno nepojavljivanje Darija Tomića iz Istre 1860 koji je najavljen kao novi igrač Slobode.

Za razliku od ranijih godina, na pripreme nije poveden nijedan junior, što je inače bila praksa prethodnih godina.

Sloboda će na Kupresu raditi do 16. lipnja, kada se vraća u Tuzlu, a već 18. lipnja otputovat će na pripreme u Čatež (Slovenija) gdje će ostati do prve utakmice Europske lige.

Tamo će odigrati tri pripremne utakmice sa zagrebačkom Lokomotivom, te slovenskim prvoligaškim ekipama Krško i Domžale. 

Direktor kluba Saša Vugdalić najavio je da će „crveno-crni“ do starta u Europskoj ligi pokušati pronaći još 3-4 igrača na deficitarnim pozicijama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?