mostar

Igrač pao u nesvijest, pomoćnik mu je spasio život

utakmica
Foto: hercegovina.info
29.02.2016.
u 20:23

Darko Obradović heroj je prošlog vikenda. Ovaj nogometni sudac iz Stoca spasio je život mladom nogometašu sarajevskog Olimpica Belminu Haliloviću koji je pao u nesvijest nakon sudara sa svojim golmanom Irfanom Šetkićem. 

Dogodilo se to u 35. minuti utakmice juniorskog prvenstva BiH u Mostaru na pomoćnom terenu stadiona Pod Bijelim brijegom u kojoj su juniori Zrinjskog dočekali vršnjake iz Sarajeva. Nastao je muk na terenu jer je Halilović dobio udarac u glavu i ostao bez svijesti.

Pomoćni sudac Obradović stajao je 20-ak metara od mjesta nezgode, no brzo je pritrčao u pomoć onesvještenom nogometašu, okrenuo ga na stranu i izvadio mu jezik iz grla kako bi mogao imati nesmetan protok zraka prije nego što je reagirala medicinska služba.

- Ovim se putem zahvaljujem sucu Obradoviću što mi je spasio život na utakmici između juniora Zrinjskog i Olimpica - rekao je Belmin Halilović za portal Hercegovina.info.

Unatoč ozbiljnom stanju, Belmin se nakon nekoliko trenutaka osvijestio te čak odigrao do kraja utakmicu u kojoj je Zrinjski pobijedio 4-1. No više od same utakmice pamtit će se herojski potez suca koji je spasio mladića težih posljedica... 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije