Odigran humanitarni turnir

Ibričić: Spreman sam za Hajduk, ako me treba!

senijad Ibricic
26.12.2015.
u 21:24

Najveći pljesak, po očekivanju, dobili su Ivan Perišić, Senijad Ibričić, Blaž Slišković, Romano Obilinović i trener Hajduka Damir Burić, a malu sjenu na cijeli spektakl bacili su zvižduci na predstavljanju bivših igrača Hajduka

Trećim naslovom zaredom momčad Kaurija okončala je 14. po redu izdanje humanitarnog malonogometnog turnira "4 kafića - memorijal Dino Petrinović". Najboljim igračem proglašen je Ivica Mornar iz pobjedničke momčadi, najbolji strijelac s četiri gola je Marin Tomasov iz Vanille, iz koje dolazi i najbolji golman Božidar Radošević.

U finalu je Kauri slavio protiv Vanille 4-3 golovima Mornara, Ibričića i dva puta Bradarića dok je kod poraženih dva gola postigao Livaja, a jedan Tomasov. 

U velikoj dvorani Sportskog centra Gripe okupilo se preko 4 tisuće gledatelja, koji su došli pozdraviti humane zvijezde, ali i gledati zanimljiv nogomet. Najveći pljesak, po očekivanju, dobili su Ivan Perišić, Senijad Ibričić, Blaž Slišković, Romano Obilinović i trener Hajduka Damir Burić, a malu sjenu na cijeli spektakl bacili su zvižduci na predstavljanju bivših igrača Hajduka, koji danas igraju u rijeci, Marina Tomasova i Filipa Bradarića.

U polufinalima Kauri je pobijedio Temperu 5-2 dok je Vanilla slavila protiv Baolija 7-6. Iako se na ovom turniru nije okupilo puno zvijezda, kako je to ranije bio običaj, imena poput Ivana Perišića, Marija Pašalića i Marka Livaje garancija su spektakla.

- Kad god mogu rado se odazovem humanitarnim akcijama. Nastupao sam na ovom turniru i prije nego li sam postao prvotimac. Nema razloga da ne dođem kad god mogu - kazao je Ivan Perišić, a najzanimljiviju izjavu svakako je dao Senijad Ibričić, koji je slobodan i nema ništa protiv povratka u Hajduk.

- Ako me trebaju ja sam spreman. Hajduk je za mene ipak ispred svih ostalih klubova. Na potezu je uprava Hajduka, ako žele ja ću se sutra vratiti i staviti im se na raspolaganje - kazao je Ibričić i dodao kako mu je drago što Hajduku ide dobro s mladim igračima te da će na proljeće nastaviti puhati za vratom rijeci i Dinamu.

Nije se pojavio ni Ivan Rakitić, koji se ispričao zbog obaveza, no po svom starom dobrom običaju poslao je ček, ovaj put na 5000 eura, u korist centra Juraj Bonači, koji brine o djeci s posebnim potrebama. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?