incident na terenu

Ibričić provocirao u Hajdukovoj majici, Kek je krenuo na njega

Senijad Ibricic
Filip Brala/PIXSELL
10.07.2016.
u 11:55

Napuštajući travnjak na Rujevici, Ibričić je tri metra prije nego što je izašao s terena skinuo dres kako bi svima pokazao majicu Hajduka. Na provokaciju su burno reagirali navijači Rijeke

Rijeka je pobijedila slovenski Koper 2-0 u posljednjoj utakmici uoči početka prvenstva golovima Gavranovića i Roshija. Dominantna i rastrčana Rijeka bila je puno bolja od slovenskog prvoligaša u čijim je redovima igrao bivši hajdukovac Senijad Ibričić, koji je nepotrebnom provokacijom podigao tenzije u drugom poluvremenu.

Napuštajući travnjak na Rujevici, Ibričić je tri metra prije nego što je izašao s terena skinuo dres kako bi svima pokazao majicu Hajduka. Na provokaciju su burno reagirali navijači Rijeke, a Ibričić je još dodatno gestikulirao prema njima.

Matjaž Kek skočio je među prvima i krenuo na njega. Došlo je do naguravanja, u terenu su bili i igrači s klupe, a na kraju se ipak sve simirilo, Ibričić je dobio crveni karton, a slovenski trener Rijeke ovacije s tribina, piše 24sata.hr.

Rijeka je slomila Koper u 77. minuti preko Gavranovića koji se najbolje snašao u gužvi da bi Roshi četiri minute prije kraja zabio za konačnih 2-0.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?