svi su iznenađeni

Ibrahimovićevo priznanje šokiralo javnost

zlatan Ibrahimović
29.03.2016.
u 13:52

Svega dva dana nakon što je potvrdio da ima ponude iz Premier lige i da bi sljedeće sezone mogao igrati u Engleskoj, švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović šokirao je javnost novom izjavom.

Poznato je da Ibrahimoviću (34) na kraju aktualne sezone istječe ugovor s PSG-om i da je kao slobodan igrač na meti mnogih klubova. I dok se očekuje tko će dobiti bitku za sjajnog napadača koji je, unatoč godinama, u velikoj formi, on sam je u posljednjem intervjuu najavio da bi mogao – otići u mirovinu!

Manchester United, West Ham, Kina…

“Svašta bi se moglo dogoditi na ljeto. Možda ću jednostavno završiti karijeru. Nitko nije razmišljao o toj mogućnosti, ali ja bih volio otići kada sam na vrhuncu”, rekao je Ibrahimović za švedsku televizijsku postaju TV4.

Iako će na jesen napuniti 35 godina, Ibrahimović i dalje igra kao mladić. U 40 ovosezonskih nastupa za PSG postigao je 35 pogodaka i još 16 puta asistirao!

Nije stoga ni čudo da bi ga brojni klubovi željeli vidjeti u svojim redovima. Spominju se engleski velikani Manchester United i Chelsea, ali i West Ham Slavena Bilića. Nedavno je, pak, objavljeno da su mu Kinezi spremni dati godišnju plaću od čak 75 milijuna eura kako bi došao u najmnogoljudniju zemlju svijeta. Pred Zlatanom su očito slatke brige, a njegovu ćemo konačnu odluku očito morati pričekati još koji mjesec.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije