impresivan trening

Ibrahimović zadao novu zadaću impresivnim sklekovima s djevojkom na leđima

Screenshoot
14.01.2024.
u 17:24

Poznati švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović (42) ostvario je novu suradnju s brendom H&M, a u videu koji je objavljen, zadao je novu zadaću impresivnom serijom sklekova koje je radio s djevojkom na leđima.

Ibra je jedan je od modela u novoj H&M kolekciji, "H&M Move", zajedno s pjevačicom RAYE, u kojoj se spajaju sport i moda.

Ibrahimović je zaljubljenik u sport, ali nije samo trenirao nogomet, jer kad god je mogao dijelio je fotografije i video zapise kako trenira u svojoj kućnoj teretani, vježbe s tegovima, kardio i druge vježbe koje čini kompatibilnim s HIIT treningom, na čemu modni brend bazira ovu kolekciju.

 

 

 

Nekoliko sekundi dugačak video podsjetio je sve da talent ne stari kao i atletske i akrobatske vještine uzornog profesionalca, koji se zdravom ishranom i svakodnevnim vježbama brinuo i brine o svom tijelu, prenosi Klix.ba.

Ibrahimović je u svojoj karijeri igrao za nekoliko vrhunskih europskih klubova, a odlučio se i za američku avanturu sa LA Galaxyjem. U cijeloj svojoj karijeri došao je do 827 utakmica u kojima je 496 puta zatresao mrežu i 204 puta asistirao.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije