Srbija i Švedska igraju u lipnju

Ibrahimović ponovno obuva kopačke, u Beogradu se oprašta od državnog tima

Zlatan Ibrahimović
Reuters
11.02.2024.
u 20:47

"Za nas je velika čast što Šveđani razmišljaju o tome da se jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa Zlatan Ibrahimović, baš protiv naše reprezentacije oprosti od dresa državnog tima", istaknuo je Nedimović

Nogometne reprezentacije Srbije i Švedske u lipnju će u Beogradu odigrati prijateljsku utakmicu uoči Europskog prvenstva, a na njemu bi mogao zaigrati i Zlatan Ibrahimović.

Takvu mogućnost najavio je potpredsjednik Nogometnog saveza Srbije Branislav Nedimović, koji je s javnošću podijelio planove čelnika švedskog saveza.

"Nakon Rusije i Cipra, očekuju nas utakmice s Austrijom i Švedskom, a za nas je velika čast što Šveđani razmišljaju o tome da se jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa Zlatan Ibrahimović, baš protiv naše reprezentacije oprosti od dresa državnog tima", istaknuo je Nedimović u emisiji Jutro na TV Prva.

Podsjetimo, Ibrahimović je mjesecima u mirovini jer je nogometnu karijeru završio na ljeto 2023. godine, a danas radi kao savjetnik čelnika talijanskog Milana.

Posljednju utakmicu za reprezentaciju Švedske odigrao je u ožujku 2023. godine kada u porazu od Belgije (3:0), a bio je to duel kvalifikacija za Europsko prvenstvo u Njemačkoj, prenosi Klix.ba.

Ukupno je Zlatan za Švedsku nastupio 122 puta, ali nije imao priliku na pravi način se oprostiti od nacionalnog dresa, pa mu Šveđani tu priliku žele dati na prijateljskoj utakmici u Beogradu.

Duel Srbije i Švedske zakazan je za 8. lipnja, a ta utakmica će Srbiji posužiti kao generalna provjera pred Euro u Njemačkoj.

Za reprezentaciju Švedske je Ibrahimović odigrao 122 utakmice i postigao 62 gola.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije