Mrgud ostaje mrgud

Ibrahimović: Pokušao sam pozdraviti Mandžukića, ali on ne govori puno

zlatan ibrahimović
24.01.2021.
u 10:36

Milan je jučer u 19. kolu Serie A kod kuće glatko izgubio od Atalante s 3:0. Atalanta je na San Siru u potpunosti nadigrala lidera prvenstva te stigla do pobjede golovima Romera (26), Iličića (53-11m) i Zapate (77). 

A za momčad Milana debitirao je Mario Mandžukić. Bivši hrvatski reprezentativac u igru je ušao u 70. minuti s još jednim našim napadačem, Antom Rebićem.

Poraz od Atalante prokomentirao je napadač Milana Zlatan Ibrahimović.

- Danas je puno stvari pošlo po zlu. Ne želim se pravdati jer u svakoj utakmici morate izaći na teren i tražiti dobar rezultat, a danas to nismo uspjeli. Sada je najvažnije vratiti energiju i koncertirati se na sljedeću utakmicu. Srećom to je za samo nekoliko dana i imamo priliku iskupiti se. Nažalost, kada vam nedostaje nekoliko bitnih igrača, a na njihovo mjesto dođu neiskusni, onda možemo reći da smo izgubili samo dvije od 38 utakmica - rekao je Ibrahimović.

Švedski napadač osvrnuo se i na Mandžukića. Kaže da ga je pokušao pozdraviti na "slavenskom jeziku", no Mandžo je ostao "mrgud".

- Mandžukić ne govori puno. Pokušao sam ga pozdraviti na "slavenskom", na talijanskom jeziku... Trener ga je čak pitao želi li nešto reći momčadi, ali on je to odbio. On nije govornik i to je u redu. Vrlo je koncentriran - rekao je Ibrahimović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije