neslavna epizoda u Barceloni

Ibrahimović: Pep je kao dijete, meni i Mandžukiću je napravio istu stvar!

12.12.2017.
u 19:20

Zlatan Ibrahimović se prisjetio neslavne epizode u Barceloni koju je zbog sukoba s Pepom Guardiolom napustio nakon samo jedne sezone. Ibra je u Barcu otišao iz Intera 2009. godine, a sada tvrdi da mu je Španjolac napravio istu stvar kao i Mariju Mandžukiću u Bayernu.

"Barcelona je te godine osvojila Ligu prvaka i željeli su me. Bilo mi je teško napustiti Inter jer sam imao dobar odnos s Morattijem. Maxwell je također otišao u Barcu tada i rekao sam mu 'Dajem ti svoje kopačke, ponesi ih u Barcelonu neka me čekaju zagrijane", otkrio je Ibra u razgovoru za Sky Sport Italia te je nastavio:

"Nakon dva dana sastali su se čelnici Intera i Barce i dogovorili sve za 20 minuta. Mino me nazvao i rekao da je sve završeno. Na Nou Campu je bilo 70.000 navijača i ne mogu opisati  kako sam se osjećao."

"Dobro sam počeo, to je bila momčad iz snova s Messijem, Xavijem, Iniestom, Henryjem i Dani Alvesom. A onda je Guardiola odlučio mijenjati taktiku. Ostao sam na klupi, a on nije želio pričati sa mnom," prisjetio se Ibrahimović pa dodao:

"Otišao sam jer nisam htio da me netko pravi budalom. Vidio sam kasnije da je isto uradio Eto'ou i Mandžukiću. Nije on najgori trener s kojim sam radio, ali je kao dijete. Muškarac riješi svoje probleme", prenosi Goal.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije