novac nije prioritet

Ibrahimović dobio mizernu platu u Galaxyju, ali s razlogom

25.03.2018.
u 10:27

Zlatan Ibrahimović je prije nekoliko dana sporazumno raskinuo ugovor sa Manchester Unitedom i pridružio se Los Angeles Galaxyju, čime je napravio potez koji se dao naslutiti još prije godinu ili dvije.

Legendarni švedski napadač je sa Galaxyjem potpisao ugovor na godinu i pol, a zanimljivo je i, na prvi pogled veoma čudno, što je dobio godišnju plać od svega 1.2 milijuna eura, piše sportsport.ba.

To je čak 95% manja plaća u odnosu na onu koju je imao u Manchester Unitedu, ali Ibrahimović zapravo nije ni mogao dobiti veći novac u Galaxyju.

Prema pravilima MLS lige, 1.2 milijuna eura je maksimalna godišnja plaća za nogometaše koji nisu počeli sezonu, a Ibrahimović je u Galaxy stigao četiri kola nakon što je ona startala.

"Želio sam da ljudi uživaju u mojoj igri i pobjedama. Odabrao sam Galaxy da im pružim takvu šansu", u svom stilu je poručio Ibrahimović, kojem očito novac nije bio prioritet kada je dolazio u SAD.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije