Fifina nagrada

I Džeko, Meša, Vaha, Petković dali glas Ronaldu

ronaldo
Reuters
10.01.2017.
u 07:28

Cristiano Ronaldo glasovao je za tri suigrača iz Reala, na prvo je mjesto stavio Balea, a iza njega smjestio Modrića i Ramosa.

Cristiano Ronaldo osvojio je Fifinu nagradu za najboljeg nogometaša u 2016. godini, a zanimljivo je pogledati kako su glasovali kapetani i izbornici reprezentacija. Mogli su birati za tri igrača, a prvo mjesto nosi pet bodova, drugo tri, a treće jedan.

Cristiano Ronaldo glasovao je za tri suigrača iz Reala, na prvo je mjesto stavio Balea, a iza njega smjestio Modrića i Ramosa. Zanimljivo, i Messi se odlučio za tri suigrača - Andresa Iniestu i Luisa Suareza, piše Goal.

Luka Modrić dobio je glasove dva kapetana te sedam izbornika, a on sam je dao glas Ronaldu, Messiju i Baleu.

Uz Ronalda Modriću je glas dao James Rodriguez, te izbornici Turske (Fatih Terim), Antigue i Barbude (Neto Baptiste), Kostarike (Oscar Ramirez), Makedonije (Mijalce Durgutov), Hondurasa (Pinto Afanador Jorge Luis), Libanona (Miodrad Radulović) te Hrvatske (Ante Čačić). Čačić ga je stavio na treće mjesto, a ispred njega je gurnuo Ronalda i Messija.

Pravo glasa kao izbornik Azerbajdžana imao je i Robert Prosinečki, a on se odlučio za Messija, Ronalda i Griezmanna.

Kapetan BiH Edin Džeko glas je dao Ronaldu, Messiju i Suarezu, a izbornik Mehmed Baždarević najboljima smatra Ronalda, Griezmanna i Messija.

Izbornik Japana Vahid Halilhodžić glasovao je za Ronalda, Messija i Mahrez, a izbornik Švicarske Vladimir Petković za Ronalda, Buffona i Lewandowskog.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije