Futsal

Humanitarni susret u Ljubuškom

02.12.2016.,Zagreb - Dom sportova, 1. HMNL, Futsal Dinamo - Nacional Zagreb.  Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
01.02.2017.
u 07:00

U nedjelju 5. veljače u Gradskoj sportskoj dvorani u Ljubuškom odigrat će se malonogometna utakmica u humanitarne svrhe. Sastat će se hrvatski malonogometni prvoligaš MNK Futsal Dinamo i domaćin MNK Futsal Ljubuški. Prihod će ići u korist humanitarne udruge roditelja djece s posebnim potrebama “Duga” iz Ljubuškog. U predigri koja počinje u 18 sati snage će odmjeriti mališani iz MNK Futsal Ljubuški i vršnjaci iz okruženja, a u 19 sati počet će glavni susret. Svi posjetitelji kupnjom ulaznice u iznosu od 5 KM dat će svoj doprinos radu i djelovanju ljubuške humanitarne udruge roditelja djece s posebnim potrebama “Duga”. Ulaznice će se moći kupiti na ulazu u dvoranu, zatim u noćnom klubu Diamond, u CB Bambus, CB Sirius te u CB Bellami u Grudama.

Posjetitelje na ulazu u dvoranu dočekat će promidžbeni stol s klupskim suvenirima te mogućnost učlanjenja u Futsal Dinamo i KND Bad Blue Boys. Učlanjenjem u sportski kolektiv Futsal Dinamo, novi član postaje jedan od tisuću njegovih vlasnika koji javno i transparentno odlučuju o sudbini svoga kluba, a svaki novi član dobit će i prigodni dar.

Ključne riječi
dar

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?