nogometni turnir u mostaru

HŠK Zrinjski, dječaci rođeni 2010. osvojili prvo mjesto na turniru Tiki Taka

Foto: Vecernji.ba
1/2
24.12.2018.
u 07:13

Finalnom utakmicom između HŠK Zrinjski i ŠN Sport Talent završeno je prvo izdanje nogometnog turnira Tiki Taka 2018.

Nakon jučerašnjeg dana kada su se najboljim pokazali nogometaši iz Posušja, dječaci rođeni 2009., jučer su na Katringu i Arena Sport Centru odigrane utakmice za 2010. godište, piše Hercegovina.info.

Kao i dan prije, natjecalo se 16 ekipa podjeljenih u četiri skupine. U skupini A u četvrtfinale su se plasirale ekipe: ŠN Tiki Taka i ŠF Fortuna, dok su se u skupnoj fazi od natjecanja oprostili mali nogometaši Futsal akademije HFC Zrinjski i HNK Bigesta iz Ljubuškog.

U skupini B u četvrtfinale su se plasirale ekipe: ŠN Sport Talent iz Mostara i ŠN Limači iz Čapljine, dok su se od daljnjeg natjecanja oprostili OFK Biser iz Sarajeva i HNK Branitelj iz Mostara.

U skupini C u četvrtfinale su se plasirale ekipe HŠK Zrinjski i FK Leotara iz Trebinja, a od daljenjeg natjecanja su se oprostile ekipe: AS Međugorja i ŠMN Herceg Sport iz Širokog Brijega.

U skupini D do četvrtfinala su stigle ekipe: NK Posušja i ŠF Leostars iz Trebinja, dok su se od daljnjeg natjecanja oprostile ekipe: InterCampus / UniSport Stolac i HNK Brotnja iz Čitluka.

Četvrtfinalne utakmice:

ŠN Tiki Taka - FK Leotar Trebinje 2:1
ŠF Leostars - ŠN Sport Talent 1:3
HŠK Zrinjski - ŠF Fortuna 4:0
ŠN Limači Čapljina - NK Posušje 1:5

Polufinalne utakmice:

ŠN Tiki Taka - ŠN Sport Talent 2:4
HŠK Zrinjski - NK Posušje 2:1

Utakmica za 3. mjesto:

ŠN Tiki Taka - NK Posušje 3:1

Finale:

ŠN Sport Talent - HŠK Zrinjski 2:2 P(4:6)

Za HŠK Zrinjski za godište 2010. na ovom turniru nastupali: Luka Ćosić, Damjan Margeta, Marko Beus, David Džidić, Josip Šoljić, Dominik Šakić, Rafael Peša, Petar Bošnjak, Gabrijel Peša i David Vučina. Trener: Dragan Vrdoljak.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije