U TOME VIDI ŠANSU

Hrvatski broj jedan izjavom 'uzbudio' engleske novinare: 'To je moje mišljenje...'

DIRK WAEM/BELGA/PIXSELL
11.06.2021.
u 19:52

- Ne kažem da su manje dobri, ali s obzirom na Luku, Matea, Broza, Vlašića...

Hrvatska nogometna reprezentacija u nedjelju 13. lipnja od 15 sati na Wembleyju igra protiv Engleske, a mnogo će ovisiti o prvom vrataru reprezentacije Dominiku Livakoviću.

- Jako je bitna prva utakmica turnira i jako dobro znamo koliko je bitno početi s pozitivnim rezultatom i nadam se da ćemo ga ostvariti - kazao je Livaković, koji u dresu reprezentacije i Dinama ima odlična iskustva s engleskim momčadima:

- Nadam se da će se nastaviti takva dobra iskustva. Imaju napadače svjetske klase, ali nadam se da ćemo znati s njima i da ćemo ih zaustaviti. Kane je najopasniji, ali teško je izdvojiti ikoga, opasni su svi. Nadam se da ćemo ispuniti izbornikove zamisli na terenu.

Šansu vidi u veznom redu jer uvjeren je da Hrvatska kotira bolje po tom pitanju.

- Vezni red je, mislim, bolji od njihovog. Tu vidim veliku šansu za nas - kazao je i objasnio zašto to misli jer pripadnici engleskih medija jako su se "uhvatili" za tu njegovu izjavu: - Ne kažem da su manje dobri, ali s obzirom na Luku, Matea, Broza, Vlašića... mislim da su u jako visokoj formi i da su po tome ispred.

Definitivno, Englezi imaju odlične veznjake, ali moje je mišljenje da smo bolji. O samoj utakmici govori bez zadrške.

- Nema dalje, smatram da će to biti najveća utakmica moje karijere.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?