to nije dobro

Hrvatska doznala loše vijesti! Ispunilo se 'proročanstvo' Lina Červara

12.01.2019.
u 10:10

- Ne bi me iznenadilo da Karabatić zaigra protiv nas - rekao je Červar, a čini se da će se to na kraju i ostvariti

Francuska rukometna reprezentacija sinoć je nastup na Svjetskom prvenstvu otvorila slabom partijom u kojoj je jedva svladala Brazil s 24:22. 

No, nakon utakmice stigle su vijesti da se će se reprezentaciji priključiti Nikola Karabatić koji zbog ozljede nije mogao nastupiti. Stariji Karabatić danas će gledati utakmicu sa Srbijom u Berlinu, a onda se od nedjelje priključiti treninzima.

U susretu protiv Brazila osjetilo se da nedostaje Karabatić, a njegov povratak bit će veliko pojačanje za Francusku. Ujedno, to su i loše vijesti za ostale reprezentacije pa tako i za Hrvatsku jer će svjetski prvaci time puno dobiti.

Zanimljivo da je Lino Červar uoči prvenstva predvidio ovakav razvoj događaja.

- Francuska je među najvećim favoritima, ali kako će se snaći bez Karabatića.? On neće igrati u prvom krugu, ali će biti na tribinama. Lako je moguće da će zaigrati u drugom kruhu. Ne bi me iznenadilo da Karabatić zaigra protiv nas - rekao je Červar.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije