MOSTAR

Herceg: Emil je vrstan sportaš i stoga će uvijek imati potporu u Vladi HNŽ

20.04.2021.
u 10:40

Dr. sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije primio je danas Emila Markića, profesionalnog mostarskog boksača.

Zahvalivši Hercegu na prijmu i dosadašnjoj potpori, Markić ga je upoznao sa svojim dosadašnjim rezultatima i planovima za budućnost.

"Ovih dana pripremam se za predstojeći dvoboj koji će se održati 24. travnja u Londonu, a gdje ću se boriti protiv Britanca Calluma Johnsona, za WBO Global naslov prvaka u poluteškoj kategoriji. Budući da smo od Vas i Vlade HNŽ uvijek imali nesebičnu potporu, željeli smo Vas obavijestiti o predstojećoj borbi, bez obzira na financijsku potporu, koju je u ovom razdoblju pandemije koronavirusa teško osigurati", kazao je Markić.

Herceg je kazao kako Markić spada u kategoriju vrsnih športaša i stoga će uvijek imati potporu u Vladi HNŽ.

"U više navrata bio sam u prigodi razgovarati s našim sportašima koji su uspjesima - kako timskim, tako i pojedinačnim - obradovali građane naše županije, a osobito prave ljubitelje sporta. Na taj način postali su najbolji promotori grada Mostara i Hercegovačko-neretvanske županije. Emil Markić je primjer istinskoga i čovjeka i sportaša i uvijek me raduje susret s njim. Vlada će, kao i dosad sukladno mogućnostima, podupirati napore naših sportaša kako bi im, barem dijelom, olakšala naporan put do državnih, europskih i svjetskih vrhova", zaključio je Herceg.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije