Vode se razgovori

Hajduk ne želi Ibričića, Željezničar blizu dogovora

Senijad Ibricic
28.12.2015.
u 19:13

Ibričić bi rado zaigrao i u plavom i u bijelom dresu, no čini se da je ipak skloniji Hajduku.

Nakon što je Senijad Ibričić raskinuo ugovor s turskim drugoligašem Karsiyakom krenula su nagađanja o njegovoj budućnosti, a kao dvije najizglednije mogućnosti se spominju Hajduk i Željezničar.

Igrač bi rado zaigrao i u plavom i u bijelom dresu, no čini se da je ipak skloniji Hajduku. 

"Ako me trebaju ja sam spreman. Hajduk je za mene ipak ispred svih ostalih klubova. Na potezu je uprava Hajduka, ako žele ja ću se sutra vratiti i staviti im se na raspolaganje," rekao je Ibričić u subotu nakon osvajanja malonogometnog turnira '4 kafića'.

No čini se da Hajduk i nije previše zaigran za povratak miljenika svojih navijača. Naime, Dalmatinski portal piše kako na Poljudu ove zime ne planiraju angažirati bivšeg reprezentativca Bosne i Hercegovine, nego se planiraju okrenuti nekim novim igračima.

S druge strane, Željezničar je ozbiljno zainteresiran, a SportSport.ba piše da je klub s Grbavice već obavio i razgovore s igračem i da su dvije strane blizu sklapanja dogovora.

Ibričić je u karijeri nastupao za Podgrmeč, Zagreb, Hajduk, Lokomotiv, Gaziantepspor, Kasimpasu, Erciyesspor, Vardar i Karsiyaku, a upisao je i 42 nastupa u reprezentativnom dresu Bosne i Hercegovine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?