Gvardiol gledao utakmicu s tribina, transfer u City neminovan

Joško Gvardiol
RB Leipzig
02.08.2023.
u 21:41

Gvardiol bi već u petak trebao odraditi liječnički pregled u Manchesteru.

Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol s tribina je promatrao prijateljski dvoboj svog RB Leipziga i belgijskog prvoligaša Sint-Truidensea, što je dodatan pokazatelj da je transfer u Manchester City neminovan.

Leipzig je pobijedio Belgijce s 4:0, što mu je prva pobjeda u trening-kampu u Južnom Tirolu nakon dva poraza i remija, a Gvardiol bi već u petak trebao odraditi liječnički pregled u Manchesteru, javlja HRT.

Navodno je prodan za 90 milijuna eura, plus nepoznati iznos bonusa, što ga čini najskupljim braničem u povijesti. Dosad je rekorder bio Harry Maguire i njegov prelazak iz Leicestera u Manchester United 2019. za 87 milijuna eura. 

Od ovog transfera dodatno će zaraditi i hrvatski prvak Dinamo, koji je prije dvije godine prodao mladog braniča Nijemcima za 18 milijuna eura, a sad bi trebao zaraditi, prema zadnjim informacijama, još 15 posto od razlike u transferu, što je oko 10,6 milijuna. Time će Modri ukupno na Gvardiolu zaraditi čak 30-ak milijuna eura! 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?