TRANSFERI

Stigao privatnim avionom: Ovo su ekskluzivne fotografije Joška Gvardiola po dolasku na Otok!

04.08.2023.
u 16:33

Joško Gvardiol sljedećih će sati (možda i sutra) potpisati petogodišnju vjernost engleskom prvaku, pa se staviti na raspolaganje Josepu Guardioli uoči početka nove prvenstvene sezone. 

Joško Gvardiol u četvrtak navečer sletio je u Manchester, hrvatski reprezentativac privatnim je avionom u pratnji svog agenta Marjana Šišića iz Leipziga nešto prije 21 sat poletio prema Engleskoj. Avion sa stoperom vrijednim 90 milijuna eura stigao je u Manchester nešto poslije 22 sata, pa se Gvardiol zaputio prema hotelu kako bi što odmorniji dočekao današnje liječničke preglede.

A mladi nogometaš danas je imao naporan dan, od ranih jutarnjih sati odradio je sve preglede, a Englezi su po tom pitanju prilično strogi. S 21-godišnjim braničem nije bilo nikakvih problema, Gvardiol je bez problema prošao sve preglede, pa ga još samo sati dijele od potpisa petogodišnjeg ugovora s europskim prvakom.

24sata

Foto: Privatni album/24sata

Joško Gvardiol sljedećih će sati (možda i sutra) potpisati petogodišnju vjernost engleskom prvaku, pa se staviti na raspolaganje Josepu Guardioli uoči početka nove prvenstvene sezone. Španjolski strateg od Gvardiola ima velika očekivanja, on mu je bio najveća želja tijekom ljetnog prijelaznog roka, a čelnici kluba uspjeli su mu omogućiti hrvatskog nogometaša.

24sata

Foto: Privatni album/24sata

Leipzig će na ovom transferu zaraditi 90 milijuna eura, od čega će 10,5 milijuna eura otići na račun Dinama. Zagrepčani polažu pravo na 15 posto razlike u transferu, a kako su na njemu do sada već utržili 20 milijuna eura, Dinamo će dobiti 15 posto na preostalih 70 milijuna eura - znači dodatnih 10,5 milijuna eura.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije