Marš prema naslovu

Grude u Tuzli slavile još jednu uvjerljivu pobjedu u prvenstvu

Grude, 20.6.2015.Kadetsko prvenstvo BiH za rukometasice: Zrinjski - Grude Autoherc 18:26 (9:10) Prvakinje BiH - kadetkinje Gruda AutohercaSnimio: Miljenko Karacic
10.11.2015.
u 06:15

Ekipa trenerice Zlate Zubac u tuzlanskom je Mejdanu jednostavno bila prejaka za solidni sastav Jedinstva Adler (30:24)

Šesti put u prvenstvu ženske rukometne Premijer lige, igračice Gruda uzdignutih su ruku napustile parket, nakon što su svladale Jedinstvo Adler u Tuzli 30:24. Gruđanke su na početku imale solidnu razliku (6:2), onda počele griješiti, pa su Tuzlanke uhvatile priključak, došle do daha i povele 11:10. Ipak, na poluvrijeme su cure trenerice Zlate Zubac ozbiljnom igrom otišle s vodstvom 18:15, na početku nastavka povećale su na 21:15. Nakon toga još jednom su Tuzlanke stigle do tri pogotka manjka u 40. minuti, ali onda su gošće napravile novi niz od 5:1 i odvojile se, te u završnici upisale sigurnu pobjedu od šest pogodaka razlike. Za Grude Autoherc zabijale su: Marić 7, Čutura 4, M. Gudelj 4, Vrančić 3, Braćić 5, Šimić 2 i Azinović 5. Veliki je posao uradila vratarka Anica Gudelj s 19 obrana. Kod Tuzlanki strijelci su bili: Suhi 1, Horozović 5, Zupčević 5, Zvekić 3, Kušmić 6, Belušević 1 i Katić 3, a vratarka Huskić zaustavila je 15 lopti upućenih od gostujućih napadačica. Navijanje u dvorani Mejdan bilo je korektno, osobito kad su u dvoranu ušli pripadnici skupine "Fukare" nakon nogometnog derbija Sloboda - Zrinjski.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije