Humanitarni susret

Grude Autoherc i Dugo Selo igraju za Dubravka Knezovića

grude
05.02.2016.
u 07:15

Očekuje se kako će u nedjelju u 14 sati dvorana Bili brig u Grudama opet biti puna. Naime, rukometašice HŽRK Grude Autoherc ugostit će ŽRK Dugo Selo 55 i odigrati prijateljsku međudržavnu utakmicu, koja je za obje ekipe pripremna pred nastupajuću sezonu, ali što je još važnije, utakmica ima humanitarni karakter.

Veliki uspjeh

Prihod s utakmice ide za liječenje 18-godišnjeg Dubravka Knezovića iz Medovića kod Gruda, koji se cijeli život bori protiv leukemije. Ovo je jedna u nizu humanitarnih utakmica Gruđanki, od kojih je svaka imala veliki uspjeh i veliki odziv građana, koji kupnjom ulaznica pokazuju solidarnost s bolesnim sugrađanima. U programu će sudjelovati i plesni klubovi Grude i Široki Brijeg, Grudske mažoretkinje i KUD “Sv. Kata” Grude. U poluvremenu utakmice svoj će prvi javni nastup imati polaznice Škole rukometa “Od prvog koraka do naslova prvaka”.

Cijena ulaznice je 5 maraka. Ulaznice se, osim u Grudama, mogu kupiti u Mostaru, Širokom Brijegu, Posušju, Drinovcima i Sovićima. Kako bi gledateljima bio omogućen dolazak na utakmicu, organiziran je besplatan prijevoz autobusima u organizaciji poduzeća Autoherc iz Gruda i Miškić bus iz Širokoga.

Osigran prijevoz

Autobusi će voziti iz Tihaljine, preko Drinovaca i Sovića, do dvorane u Grudama, te iz Gruda, preko Višnjice, Medovića, Ledinca, Podledinca, Pogane Vlake i Dragićine (i natrag). Osiguran je i prijevoz iz Širokoga Brijega s autobusnog kolodvora u 13 sati do dvorane i natrag.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije