Rukomet

Gruđanke žele 23. uzastopnu prvenstvenu pobjedu

Grude, 28.10.2015. Grude Autoherc - Gorazde 40:22 (20:8) Nikolina Cutura izvodi sedmerac, a Amanda Maric prati iz prikrajka Snimio: Miljenko Karacic
14.11.2015.
u 06:45

Državne rukometne prvakinje BiH, rukometašice HŽRK Grude Autoherc na putu k novom naslovu "gaze" sve protivnice, pa su nakon šest kola vodeće na ljestvici s "punim" uspjehom - šest uvjerljivih pobjeda. Gruđanke su se nakon za njih premijerne europske avanture u Kupu EHF i gostovanja kod islandskoga Frama vratile u normalni ritam, svježe i odmorne. Večeras (19 sati) u dvorani Bili brig ugostit će mostarsku Katarinu. Ekipa trenerice Kornelije Rajković loše je počela prvenstvo, ali dvije uzastopne pobjede (Mira u gostima, Izviđač u Mostaru) znak su njihova izlaska iz krize. Mostarke sigurno žele nastaviti pobjednički niz. Uz ostalo, u sastav Katarine nakon zaliječenih ozljeda vratile su se Maja Leko i Nikolina Jarak. No, i zdravstveno stanje u taboru domaćih sve je bolje. Gruđanke priželjkuju nastaviti niz od 22 uzastopne prvenstvene pobjede u ženskoj rukometnoj Premijer ligi BiH. Posljednji im se poraz dogodio prije više od godine dana (2. studenoga 2014.) upravo protiv Katarine u Mostaru (31:32). Iz tabora domaćih pozivaju gledatelje da dođu na utakmicu te sportskim navijanjem pomognu svojim rukometašicama izboriti novu pobjedu na putu k drugome uzastopnom naslovu. (mkn)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije