Humanitarni spektakl u Grudama (nedjelja,14 sati)

Gruđanke i Zagrepčanke igraju za Ivana Vukoju

Rukomet
Foto: VL FOTO
31.01.2015.
u 10:18

Ulaznice po cijeni od pet KM dobro se prodaju, a besplatan je prijevoz s područja općine

Sutra će u Grudama biti poseban sportski, bolje reći rukometni spektakl. Rukometašice ŽRK Grude Autoherc, jesenske rukometne prvakinje BiH, ugostit će rukometašice zagrebačke Lokomotive, hrvatske prvakinje i pobjednice kupa, te sudionice Lige prvaka Europe. Lokomotiva je klub s bogatom 65-godišnjom tradicijom. ŽRK Grude Autoherc sa Zagrepčankama ima čvrstu sportsku i humanitarnu suradnju. U okviru te suradnje u dvorani Grude odigrat će u nedjelju u 14 sati prijateljsku utakmicu pod sloganom “Zajedno uz Ivana”. Naime, čist prihod namijenjen je liječenju teško oboljelog mladića iz Gruda Ivana Vukoje (rođen 2000. godine). Ivan je prve simptome teške bolesti (tumor stražnje jame lubanje) osjetio prije godinu i pol. Od tada je prošao devet teških operacija u Mostaru i Zagrebu. Sam se više ne može kretati, a liječenje zahtijeva česte odlaske u Zagreb. Roditelji Branka i Ivan su bez posla, pa teško dolaze do financijskih sredstava, neophodnih za liječenje.

Simbolične cijene

-Želimo prikupiti što veći novčani iznos prodajom ulaznica, ali i donacijama brojnih tvrtki, klubova, udruga i pojedinaca. Odziv je velik, ljudi kupuju po 5, 10, 20 i više ulaznica, koje se prodaju po 5pet KM. Ulaznice će uz ostale kupiti rukometašice, stručni stožeri i čelnici obaju klubova. Osim toga, građani mogu uplatiti novac izravno na račun obitelji Vukoja kod UniCredit banke na broj: 3381402503088785. Očekujemo dobar posjet u dvorani od najmanje 500 gledatelja, što je za jednu žensku rukometnu utakmicu u malom gradu kao što su Grude dobar broj, rekao nam je čelnik Ženskog rukometnog kluba Grude Autoherc Zoran Trlin.

Besplatan prijevoz

-Sponzor kluba, tvrtka Autoherc, za ovu je prigodu organizirao besplatan prijevoz na utakmicu svim zainteresiranim s područja čitave općine Grude, rekao nam je na koncu gospodin Trlin.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije