Stadion “Perica Pavlović”

GOŠK će uskoro natkriti oko 1000 sjedećih mjesta, izdaje se markica s likom Ankovića

13.07.2017.
u 10:01

  To ni u Prvoj hrvatskoj ligi neće imati nitko osim Hajduka i nas u BiH, a to je tribina s 1000 natkrivenih mjesta, riječi su s kojima nas je dočekao Lujo Ilić, predsjednik Nogometnog kluba GOŠK iz Gabele.

Mobilno stanje

Na nogometnom stadionu “Perica Pero Pavlović”, zaista je mobilno stanje. Predsjednik Ilić ističe da će željezna konstrukcija za natkriveni dio tribine, biti montirana za dan ili dva.

- Imamo obećanje izvođača iz Visokog kako će raditi dan – noć, kako bi ubrzali posao i stvorili preduvjete za pokrivanje tribine. Montaža opreme za svlačionice kreće u četvrtak, 13. srpnja. Ni to nećemo odugovlačiti jer je većina materijala tu, predstoji samo ugradnja svega toga na svoje mjesto. Stižemo i ono što mi se činilo kako nećemo moći, ističe predsjednik Lujo Ilić od kojeg smo doznali kako će u sklopu natkrivenog dijela tribine biti svečana loža kao i posebne kabine za novinare s važećim priključcima na internet.

- Sve će biti po propisima koje zahtjevaju iz Nogometnog saveza, ističe predsjednik Lujo Ilić, koji je pun hvale za članove uprave, nogometne zanesenjake, koji volonterski rade obiman posao u ovom malom nogometnom klubu iz Gabele.

- Svi smo prionuli kao jedan da GOŠK prvu domaću utakmicu, 30. srpnja, protiv Borca igra na svom stadionu, podcrtava predsjednik Ilić novi kratkoročni cilj kluba.

Od novina na stadionu u Gabeli svakako je na prvom mjestu novi semafor čije je postavljanje već završeno. Teren na stadionu je kao tepih, ljudi zaduženi za taj dio posla kažu kako takvog travnjaka neće biti nigdje na cijelom Balkanu.

Uglavnom, na i oko nogometnog stadiona “Perica Pavlović” u Gabeli je svojevrsna mobilizacija, posla je puno, vremena malo, ali nitko ni ne pomišlja da se prva domaća utakmica neće uopće igrati u Gabeli. Dojam je kako su radovi na i oko stadiona dobro došli treneru Slavenu Musi, kojem se nitko ne “miješa” u njegov trenerski posao. Umjesto uobičajene prakse da se oko pojačanja i sastava momčadi na pripremnim utakmicama daju ocjene i procjene ovoga puta ima i prečih briga.

Podsjećamo, GOŠK je u proteklom pripremnom razdoblju odigrao tri prijateljske utakmice, dvije protiv Zrinjskog (porazi od 0:1 i 1:4), te jednu protiv Viteza koja je završena neodlučno. Treća utakmica je danas, 13. srpnja, protiv Veleža na njegovom terenu u Mostaru dok će lavovi generalnu provjeru imati protiv susjeda HNK Čapljina u nedjelju, 16. srpnja.

Ne spominje se opstanak u ligi

Iz Gabele još jedna zanimljivost, u klubu nitko ne spominje ostanak u Premijer ligi BiH, jednostavno drže to posve logičnim jer shodno poslovičnom optimizmu i zanesenjaštvu smatraju kako GOŠK za stogodišnjicu kluba 2019. godine i onako mora biti u najvišem rangu!

Ostaje onda vidjeti kako će se u novoj sezoni snaći ovaj klub koji trenutačno prolazi jednu zanimljivu fazu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije