JUNAK POBJEDE

Gojun: Ne želim da se umisli, ali Cindrić je Messi

15.01.2018.
u 06:55

- Odigrali smo sjajno nakon emotivnog pražnjena u prvoj utakmici protiv Srbije. Još ništa nismo učinili. Sada želimo svladati Švedsku i prenijeti četiri boda u drugi krug, kaže Vori.

Hrvatski rukometaši upisali su i drugu pobjedu na Europskom prvenstvu. Nakon što su u prvom kolu bili bolji od Srbije, sinoć su u Spaladium Areni svladali Island s 29:22. Junak naše pobjede bio je Luka Cindrić koji je zabio sedam golova.

- Ne bih htio da se Cindrić umisli, ali on je Messi. Svaka mu čast na ovome što je danas radi. Prvo je nas je vukao - rekao je Jakov Gojun. Vrlo dobar bio je i Igor Karačić s četiri gola.

- Nisam baš previše zadovoljan jer u prvom poluvremenu nismo radili ono što smo se dogovorili. Nismo smjeli dopustiti da se nakon tri gola razlike Island vrati u igru. Neke jače ekipe to će kazniti. S druge strane, zadovoljan sam drugim dijelom jer je to ono što je izbornik tražio - rekao je Karačić.

Islanđani su se dobro držali u prvom poluvremenu i na odmor otišli sa samo golom minusa (14:13). No, u nastavku se zabranio Ivan Stevanović.

- Hvala publici na skandiranju, atmosfera je sjajna. Island je odličan, ali smo ih limitirali sjajnom obranom - rekao je Stevanović.

Igor Vori je dodao:

- Odigrali smo sjajno nakon emotivnog pražnjena u prvoj utakmici protiv Srbije. Još ništa nismo učinili. Sada želimo svladati Švedsku i prenijeti četiri boda u drugi krug.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije