SLAB NASTUP

Goal: Sada se vidi zašto je Ancelotti obećao da će Modrića povući iz prvih 11 Reala

Luka Modrić
Cebolla/Senis/ ALFAQUI
26.09.2023.
u 08:38

Španjolski mediji nisu naklonjeni hrvatskom kapetanu nakon poraza Reala od Atletica (1:3)

Hrvatski kapetan Luka Modrić odigrao je samo 45 minuta u porazu Reala od madridskog Atletica. Španjolski mediji ocijenili su njegov nastup slabim, a list AS mu je dodijelio mizernu ocjenu 2. Modriću je to bio sedmi nastup ove sezone, a treći put u prvoj postavi.

- Ancelotti je prije godinu dana obećao da će Modrića polako povući iz početne postave Reala. U veljači je priznao da će Modrić i Kroos morati prihvatiti tranziciju i poručio da obojica neće redovito biti u prvih 11. U nedjelju se vidjelo zašto je tome tako. Modrić je započeo drugu utakmicu zaredom, svega pet dana nakon što je igrao 70 teških minuta protiv Union Berlina. Otpočetka je izgledao umorno, nije mogao pratiti tempo utakmice. Teško se vraćao i bio nekarakteristično slab na lopti - recenzirao je Lukin nastup Goal i dodao:

- Igrao je samo 45 minuta, loptu je dotaknuo 38 puta, a nije stvorio nijednu šansu. Ovo nije bila prava partija bivšeg osvajača Zlatne lopte. Više je to bilo shvaćanje 38-godišnjaka koliko ima godina.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije