VATRENI STIGLI U ZAGREB

FOTO Zlatko Dalić imao malu nezgodu na dolasku u zračnu luku

Slavko Midzor/PIXSELL
18.12.2022.
u 18:12

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić snimljen je kako je malu ranu na čelu prekrio maramicom, no sigurno je kako ova mala nezgoda neće utjecati na raspoloženje i atmosferu koja je već sada povisila ove niske temperature u Zagrebu.

Vatreni su stigli u Zagreb gdje su ih dočekali navijači i zaposlenici zračne luke uz pjesmu ''Moja Domovina''. 

Luka Modrić, Marijan Kustić i izbornik Zlatko Dalić prvi su izašli iz aviona noseći hrvatsku zastavu. Trenutak su svi putnici ovjekovječili zajedničkom fotografijom.

Foto: PIXSELL

Čestitao im je gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević i ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac. Na aerodromu se nisu zadržali dugo, a nakon što su pozdravili okupljene, busom su krenuli prema centru Zagreba gdje ih čeka ludnica.

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Već na zračnpoj luci dogodila se mala nezgoda. Naime, hrvatski izbornik Zlatko Dalić snimljen je kako je malu ranu na čelu prekrio maramicom, no sigurno je kako ova mala nezgoda neće utjecati na raspoloženje i atmosferu koja je već sada povisila ove niske temperature u Zagrebu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije