Futsal

FOTO: Poznati svi polufinalisti Lige Hercegovine! Borba za Večernjakov pehar se zahuktava

liga-hercegovine-cetvrftinale-2021
26.08.2021.
u 09:05
Sinoć smo saznali sve polufinaliste Lige Hercegovine za 2021. godinu, odnosno sudionike završnice koji će se ovog petka boriti za Večernjakov pehar.

liga-hercegovine-cetvrftinale-2021
1/23


U prvoj sinoćnjoj utakmici za ulazak u polufinale borili su se predstavnik Posušja, ekipa Grada protiv predstavnika Čapljine, ekipe Tasovčići Klepci. Završilo je visokih 3:8 za domaćina, Čapljince. Za Gradac je 2 gola zabio Veselko Begić, te 1 Branimir Oreč, dok su kod Čapljinaca precizni bili Ante Galić 2 puta, Maximilijan Vrbica 2 puta, Mate Miličević 2 puta, a po gol su dali i Marko Rudan, te Armin Novaković.

U drugoj utakmici sastali su se predstavnik Čitluka, ekipa Krehin Gradac protiv predstavnika Stoca, ekipe Vidov Polje. I bila je to istinska poslastica u kojoj su nijanse odlučivale. Na kraju, više sreće imao je čitlučki predstavnik. Silvio Dujmović i Matej Pero Pehar bili su zvijezde večeri i strijelci na utakmici dok je za Vidovo Polje gol zabio Ivan Šutalo.

U četvrtak Liga Hercegovine se nastavlja kroz polufinalnu večer. U 20.00 revijalna utakmica dječaci 2006. godište - Čapljina- Stolac, a nakon čega slijede uzbudljiva polufinala. U prvoj utakmici igraju Rodoč 1- Krehin Gradac, a nakon toga se sastaju Knešpolje - Tasovčići/ Klepci.
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije