ZAPANJUJUĆE

FOTO Objavljene spektakularne fotografije Barceloninog stadiona, novi Camp Nou bit će svjetsko čudo

Camp Nou
Foto: Screenshot: Youtube
1/12
05.03.2024.
u 17:40

Kada sve bude završeno, a očekuje se da će to biti do kraja godine, bit će pravi bombončić

Ovoga je ponedjeljka Barcelona predstavila novi projekt stadiona Camp Nou. Po prvi puta su se tako mogle vidjeti fotografije novog stadiona, a predstavljanju na Arhitektonskom fakultetu u Barceloni prisustvovali su i članovi uprave kluba, projektnog tima i projekta "Espai Barca" u sklopu kojeg će se remodelirati postojeće zdanje.

Klub i Arhitektonski fakultet zajedno će raditi na novom stadionu. Spotify Camp Nou bit će, kako je najavljeno, stadionsko zdanje nulte kategorije koje će postati novi znak prepoznavanja Barcelone u svijetu. 

Cijeli projekt Espai Barca obuhvatit će novi stadion, novu dvoranu za košarku i rukomet, ali i čitavo stambeno-poslovno naselje uz te objekte. Podsjetimo, Barcelona trenutno igra na Olimpijskom stadionu, na brdu Montjuic iznad grada, a na obnovljenom zdanju trebali bi zaigrati najranije krajem 2024. godine. 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije