MALI SCHOLES

Ferguson otkrio zašto Modrića nije doveo u Man. United

'14.10.2013., Zagreb - Odlazak hrvatskih reprezentativaca na kvalifikacijsku utakmicu za SP 2014. Skotska - Hrvatska. Ognjen Vukojevic, Luka Modric, Dejan Lovren. Photo: Goran Jakus/PIXSELL'
Goran Jakuš/PIXSELL
31.10.2013.
u 14:15

Svi su pričali o Luki Modriću, a ja sam ga želio dovesti u United. Međutim, nisam htio opet pregovarati s Tottenhamom nakon mučnog posla oko transfera Berbatova - otkrio je Ferguson.

Legendarni trener Sir Alex Ferguson u svojoj se autobiografiji dotaknuo i Luke Modrića. Poznata je naime priča kako je Škot htio hrvatskog reprezentativca dovesti u Manchester United, ali taj transfer nikad nije realiziran.

- Uoči moje posljednje sezone na klupi razmišljao sam samo kako srušiti City. Imao sam dobru momčad, ali nedostajao mi je igrač kao 'mladi Scholes'. Svi su pričali o Luki Modriću, a ja sam ga želio dovesti u United. Međutim, nisam htio opet pregovarati s Tottenhamom nakon mučnog posla oko transfera Berbatova - otkrio je Ferguson zašto Luka nije stigao na Old Trafford.
- Luka je primjer modernog igrača koji nikad ne simulira.

Upravo je Luka Modrić prošle sezone u osmini finala Lige prvaka bio je jedan od kreatora preokreta Reala na Old Traffordu.
- Igrali smo sjajno protiv Reala. U uzvratu je sudac nepravedno isključio Nanija. Odmah je ušao Luka i izjednačio. To je za nas bio šok. Dokrajčio nas je Ronaldo, iako smo mi do kraja utakmice mogli zabiti pet golova. Katastrofa - piše Ferguson u svojoj autobiografiji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije