Humanost na djelu

Fair play za život: Nogometni suci i instruktori darivali krv

darivanje krvi
10.01.2016.
u 07:30

Udruženja nogometnih sudaca i instruktora Zapadnohercegovačke županije, u suradnji s Crvenim križem Ljubuški i Odjelom za transfuziologiju Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) Mostar, provelo je u petak u Gimnaziji Ljubuški akciju darivanja krvi simboličnog naziva Fair play za život . Akciji se odazvalo oko trideset dobrovoljnih darivatelja, od kojih je uzeto dvadeset i pet doza najdragocjenije tekućine.

Vrjednija od samih količina krvi je poruka koja je u medijima poslana novim potencijalnim darivateljima. Na ovaj način nogometni suci žele podsjetiti sve druge ljude kako fair play i humanost nije samo sportska fraza koja se koristi na nogometnim utakmicama, nego trebaju postati i životni moto svima nama. Iz Udruženja nogometnih sudaca i instruktora Zapadnohercegovačke županije posebno su zahvalili Toniju Kraljeviću, ministru financija Zapadnohercegovačke županije, koji je financijski potpomogao da ova humanitarna akcija prođe bez problema i u najboljem redu.

- Velika hvala svima koji su se odazvali na ovu dobrovoljnu akciju darivanja krvi, od srca hvala onima koji su pomogli u organizaciji, te posebno zahvaljujem medijima koji su proširili ovu lijepu priču i svojim konstruktivnim prilozima privukli što veći broj darivatelja krvi. Isto tako, nadam se kako ćemo se svi skupa istim povodom ponovno okupiti kako bismo pomogli onima kojima je pomoć potrebna, rekao je u izjavi za medije Goran Paradžik, jedan od organizatora ovoga hvalevrijednog humanog skupa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?